Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Privacy

Persoonsgegevens en gegevensverwerking
Om de door u aangevraagde kaarten te reserveren en uw bestelling te verwerken, heeft KMR Video enkele persoonlijke gegevens van u nodig. De gegevens die u gevraagd worden tijdens het bestelproces zijn de volgende:
-    Achternaam
-    Voornaam
-    Adres
-    Postcode
-    Woonplaats
-    Land
-    E-mailadres
-    Telefoonnummer

-    IP adres (anoniem)KMR Video slaat deze gegevens op om uw boeking te verwerken en uw kaarten zo snel mogelijk te verzenden. Uw e-mailadres vragen wij teneinde de boekingsbevestiging te sturen en uw telefoonnummer om eventuele wijzigingen omtrent uw boeking door te geven. Uw gegevens worden veilig opgeslagen en niet met derden gedeeld, met uitsluiting van Sisow, welke uw betaling verwerkt. (zie verder)

“KMR Video” verplicht zich in te spannen voor een degelijke beveiliging van de aangeboden online diensten. “KMR Video” is echter niet aansprakelijk voor enige schade aan de zijde van de wederpartij of derden, die het gevolg is van onvoldoende beveiliging.  Betalingsgegevens
Wanneer u uw kaarten betaalt middels een overschrijving via de bank, creditcard of iDEAL wordt alleen de betaalwijze geregistreerd. Uw bank- en betalingsgegevens worden niet opgeslagen. Elke betaalmogelijkheid is beveiligd. Uw betalingsgegevens worden enkel en alleen verstrekt aan Sisow. Sisow verzorgt voor ons de betaalmethodes. De wijze waarop deze wederpartij met uw privacy omgaat, kunt u lezen in de volgende link https://www.sisow.nl/Sisow/down.aspx?doc=Privacyverklaring%20Sisow_v_2_0_.pdf

Verwijzingen
Wanneer u een kennis wilt tippen omtrent kaarten van Ticketservice Dellufs Carnaval, wordt u gevraagd de naam en het e-mailadres van uw kennis invullen. Automatisch verzend KMR Video een eenmalige uitnodiging om de website van Stichting DCV te bezoeken. Enkel en alleen voor dit doel slaat KMR Video deze gegevens op. Door middel van een schriftelijke kennisgeving kan deze persoon verzoeken de informatie te verwijderen uit de database. De ontvangen gegevens worden na verzending van de uitnodiging vernietigd.

Nieuwsbrief
Als u niet langer de digitale nieuwsbrief van Ticketservice Dellufs Carnaval wilt ontvangen, kunt u schriftelijk verzoeken uw naam en e-mail adres te verwijderen uit onze database door dit verzoek te e-mailen naar ticketservice@kmrvideo.com. Het is niet mogelijk om uw gegevens te verwijderen, wanneer deze nodig zijn voor de verwerking van een boeking.