Kaartverkoop
!

44 jarig Jubileum DCV 9 mei

Het 44 jarige jubileum van de Stichting DCV  wordt groots gevierd in de Schaapskooi

Heb je zin in een leuk feest in de jaren 70 stijl, kom dan naar het 44 jarig jubileum van de stichting DCV op 9 mei 2020 locatie De Schaapskooi, Korftlaan 3, Delft.

Er is op deze avond geen protocol, dus alleen maar feest en voor iedere bezoeker na afloop een blijvende herinnering,maar op=op

Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor bij de volgende adressen:

Lunchbar Leuk, Sup-R Concept Store en v.d. Plank tweewielers

Opwarmavond Delft 30 januari 2021

De voorbereidingen zijn weer gestart. Hou de site in de gaten om te profiteren van de beperkte vroege vogel actie.

 

 

 

Het Feest van 't Kabbelgat 

Jaarlijks verzorgen alle Delftse carnavalsverenigingen, de OPWARMAVOND. Deze feestavond vindt plaats vlak voor Groot carnaval en zal ook deze editie worden opgeluisterd door topartiesten, kapellen en nog veel meer. Kortom een feest dat u niet mag missen.

Na een gigantisch feest met Vieze Jack  samen met zijn sexy danseressen, is de organisatie weer volop bezig om de volgende editie van de Opwarmavond voor te bereiden. Het lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt.

Wij hoeven u niet te overtuigen dat je dit niet wil missen.

 

Kortom alles wordt weer in huis gehaald om dit feest weer een knaller te laten worden. Het dak gaat er weer van af in Sporthal Kerkpolder op de Kerkpolderweg 10 in Delft. Aanvang 20.30 u. Zaal open om 19:45 uur.

Toegang v.a. 16 jaar. Carnavalskleding en garderobe verplicht!  Om legitimatie kan worden gevraagd Onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.